Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Campingvakanties
dagen

Luxe villatent op kleinschalige camping in de vallei van Ubaye

Camping River
Meolans-Revel, Alpes-de-Haute-Provence, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8, 11, 15 of 22 dagen in een luxe villatent in de vallei van Ubaye in de Alpes-de-Haute-Provence o.b.v. logies

Woeste bergen, verstilde bergmeren, bossen, rotsen en bergtoppen van meer dan 3.000 meter hoog. Dat vind je in de omgeving van Camping River, gelegen in de Méolans-Revel in de vallei van Ubaye. Dit gebied heeft een heerlijk, mediterraans klimaat met ca. 300 dagen zon per jaar. Hou je van natuur, lekker eten, gezelligheid op het terras en ontspanning? Dan ben je hier aan het goede adres! In de omgeving kun je o.a. mountainbiken, paardrijden en abseilen. De camping ligt aan de rivier Ubaye, een snelstromende bergrivier waar je perfect kunt raften, maar je kunt er niet in zwemmen. Op de camping is wel een aparte zwem- en speelvijver, waarin je kunt zwemmen. Hier ligt ook een klein bootje, waar iedereen gebruik van mag maken.

Campingvakanties
dagen

Luxe villatent op kleinschalige camping in de vallei van Ubaye

Camping River
Meolans-Revel, Alpes-de-Haute-Provence, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10, 14 of 21 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een gloednieuwe luxe villatent
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Ideaal voor natuur-, sport- en waterliefhebbers
  • Kleinschalige en rustig camping
  • Prachtig gelegen in de bergen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
  • Gratis parkeren (buiten de camping)
  • Tip: bezoek oude dorpjes met imposante kathedralen en kastelen
Dagje erop uit?

Op ca. 10 minuten rijden van de camping vind je Barcelonnette, een stadje met Mexicaanse geschiedenis. Dit is een gezellig en levendig plaatsje, waar van alles te beleven is. Je vindt hier gezellige terrasjes, leuke restaurantjes en winkelstraatjes met leuke boetiekjes. Ook worden hier worden hier regelmatig verschillende (muziek)festivals georganiseerd.

Camping River
Le Martinet, Le Four à Chaux,
Meolans-Revel, Frankrijk
Kaart
Le Martinet, Le Four à Chaux, Meolans-Revel, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping River is een kleinschalige en rustige camping met circa 40 plaatsen. De gezellige bar met terras is het middelpunt van de camping. Hier kun je genieten van een hapje en drankje met uitzicht op de rivier Ubaye. Bij de bar kun je dagelijks brood bestellen voor de volgende dag. Verder beschikt de camping o.a. over een zwembad, speeltuin en je kunt er tafeltennis of jeu de boules spelen. Je kunt in de omgeving perfect raften, mountainbiken, paardrijden en abseilen. De villatenten zijn compleet ingericht en voorzien van een keuken, 2 slaapvertrekken en een ruim terras met zitje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, buiten de camping (camping zelf is autovrij)
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Terras
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
Hoogtepunten

Les Plaisirs Gourmets

Eten en drinken
Place De La Fontaine

Fijnproevers worden bijzonder warm onthaald in Les Plaisirs Gourmets. Zij kunnen hier terecht voor lokale biersoorten, koekjes en andere regionale producten.

Draguignan

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur, Steden, Wijken
Place René Cassin

De naam van de stad Draguignan zou zijn afgeleid van het Latijnse Draco, of Draconem, wat draak betekent. Vandaag de dag is Draguignan een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk dagje weg. In het stadje is het heerlijk vertoeven op één van de vele terrasjes. Ook zijn hier vele leuke winkeltjes te vinden, waardoor je hier gerust een middag door kunt brengen.

Promenade des Anglais

Stranden
Promenade Des Anglais

Maak een heerlijke wandeling over de boulevard en geniet ondertussen van het strand, de zee en de monumentale gebouwen in Belle Epogue stijl.

Place Masséna

Eten en drinken, Shoppen
Place Masséna

Place Masséna is het belangrijkste plein van Nice. Het plein wordt omringd met leuke winkels en gezellige restaurants.

Kathedraal Sainte-Réparate

Bezienswaardigheden
3 Pl. Rossetti

Deze 17-eeuwse kathedraal is erg opvallend vanwege haar grote koepel met gekleurde dakpannen. Het is een populaire bezienswaardigheid onder toeristen.

De wijk Vieux Nice

Wijken
Vieux Nice

Slenter door deze prachtige, historische wijk van Nice. Bewonder hier de beroemde pittoreske straatjes waar de Côte d'Azur bekend om staat.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 150,00 per accommodatie
  • Toeristenbelasting € 0,61 per persoon per nacht
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kun je contact opnemen met ons Service Center. Je ontvangt daarna een e-mail met betaalinstructies vanuit Villatent:

  • Babypakket € 17,50 per verblijf
  • Bedlinnen € 15,00 per persoon
  • Kachel € 50,00 per verblijf
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,00 per huisdier per nacht

Belangrijke informatie

Let op: Op het terras kun je gratis gebruikmaken van de WiFi-verbinding. Door de ligging van de camping op 935 meter hoogte is het internet beperkt.

Door de hoogte van de camping is het overdag bijna nooit te heet, en de rivier zorgt voor een verkoelend briesje. In de bergen kan het in de avond en nacht daardoor wel afkoelen tot 10-15 graden. Zorg dus wel dat je voldoende warme kleding bij je hebt.

Parkeren

Ja, buiten de camping (camping zelf is autovrij)

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.61 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau