Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

4*-boutique kloosterhotel in hartje Eindhoven incl. ontbijt

Hotel Mariënhage
Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
2 of 3 dagen in een 4*-boutique kloosterhotel in hartje Eindhoven incl. ontbijt

Boutique Hotel Mariënhage is een luxe hotel gevestigd in het DOMUSDELA complex, midden in het centrum van energieke design stad Eindhoven. Een paradijselijk hotel gevestigd in monumentaal erfgoed van de kloosterorde der Augustijnen, waar ooit het oude klooster Mariënhage was gelegen. Vlakbij het hotel ligt de Markt met voornamelijk grand-cafés en grote terrassen. Eindhoven kent naast een bruisend uitgaansleven een grote hoeveelheid aan monumenten en historische bouwwerken, de stad telt meer dan 140 rijksmonumenten en cultuurliefhebbers vermaken zich uitstekend met bezoeken aan diverse musea. Voor ieder wat wils in Eindhoven!

Stedentrips
dagen

4*-boutique kloosterhotel in hartje Eindhoven incl. ontbijt

Hotel Mariënhage
Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Historische ambiance met modern design interieur
  • Midden in het centrum van Eindhoven
  • Gratis toegang tot de gloednieuwe wellness en fitnesscentrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek ook het DAF museum
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst

Openingstijden wellness en fitnesscentrum

De wellness is geopend van 9.00 tot 21.00 uur en het fitnesscentrum van 6.00 tot 23.00 uur

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Mariënhage
Kanaalstraat 4,
Eindhoven, Nederland
Kaart
Kanaalstraat 4, Eindhoven, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Mariënhage is gebouwd op de historische fundamenten van het Mariënhage-klooster in Eindhoven en beschikt over een restaurant, een bar en een tuin. Dit 4-sterrenhotel heeft een 24-uursreceptie en roomservice. De accommodatie ligt op 2,2 km van het Philips Stadion. De kamers zijn uitgerust met een flatscreen-tv met satellietzenders, een koelkast en een kledingkast. Elke kamer heeft een eigen badkamer voorzien van douche, föhn en met gratis toiletartikelen. Je kunt nu ook gratis gebruik maken van de gloednieuwe wellness- en fitnesscentrum. De gasten van Hotel Mariënhage kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met een glas bubbels dat wordt bereid door een Michelin-sterrenchef. Het hotel beschikt ook over een terras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Sint-Catharinakerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kerkstraat 1

De Sint-Catharinakerk is een rooms-katholieke kerk gelegen aan het Catharinaplein. Het opvallendste kenmerk van de kerk zijn de twee 73 meter hoge torens, de David-toren en de Maria-toren.

Van Abbemuseum

Musea
Bilderdijklaan 10

Het Van Abbemuseum is een museum voor moderne en hedendaagse kunst in het centrum van Eindhoven. Het museum werd in 1936 geopend.

De Blob

Shoppen
Nieuwe Emmasingel 12

Misschien wel het toonbeeld van Eindhoven. Midden op het '18 Septemberplein' staat dit futuristische gebouw. Het doet dienst als toegang tot het winkelcentrum 'De Admirant'.

Strijp S

Wijken
Strijp-S

Het voormalige Philipsterrein met verschillende historische gebouwen is omgevormd tot creatieve stad. Voorheen stond het bekend als ‘verboden stad’ en was het terrein enkel toegankelijk voor Philips medewerkers. Je vindt er nu o.a. hippe winkels, luxe lofts en diverse werkplekken.

Oisterwijk

Bezienswaardigheden, Shoppen
Oisterwijk

Oisterwijk heeft prachtige natuur en een sfeervol dorpscentrum met chique winkels en boetiekjes, gezellige terrasjes en vele restaurants.

Kasteel Heeswijk

Musea
Kasteel 4

Geniet hier van een rondleiding in het kasteelmuseum en maak een wandeling over het landgoed langs eeuwenoude boerderijen en de grillige rivier de Aa.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.95 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau