Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Vakantieparken in Nederland
dagen

Verblijf in een luxe villa op een vakantiepark in Friesland nabij Dokkum

Vakantiepark Waterdorp Burdaard
Burdaard, Friesland, Nederland bekijk op kaart
4, 5 of 8 dagen genieten met de hele familie op een vakantiepark en verblijf in een luxe villa in Friesland

Geniet van een heerlijke vakantie omgeven door de Friese landschappen. De prachtige natuur, oude boerderijen, molens, groene weiden en gezellige dorpen. De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietsroutes. Watersporters zijn hier ook aan het juiste adres! Huur een sloep of boot, maak een vaartocht en verken de omgeving. Bij mooie weer neem je een duik in het water. Wil je er een dagje op uit? Dokkum ligt op 10 kilometer van het vakantiepark en Leeuwarden 20 kilometer. Breng een bezoek aan AquaZoo of ga een dagje relaxen op het strand. In Holwerd neem je de veerboot naar de Waddeneilanden. Binnen ca. een uur ben je op Ameland of Schiermonnikoog. Na een heerlijke dag op pad te zijn geweest kun je nagenieten in je luxe vakantievilla die van alle gemakken is voorzien!

Vakantieparken in Nederland
dagen

Verblijf in een luxe villa op een vakantiepark in Friesland nabij Dokkum

Vakantiepark Waterdorp Burdaard
Burdaard, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in luxe vakantievilla
  • Inclusief bedlinnen
  • Inclusief toeristenbelasting
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Vakantiepark ligt 14 kilometer van het strand
  • Ideale omgeving voor watersporters
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Omgeving biedt vele mogelijkheden voor wandel- en fietsroutes
  • Tip: Ga een dagje met de veerboot naar de Waddeneilanden
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 32 dagen voor aankomst

Kom bijzonder overnachten en ontdek de leukste evenementen in Friesland!

Heb je aan één dag Friesland niet genoeg? Dat begrijpen we maar al te goed! Gelukkig kun je in Friesland de nacht op talloze manieren doorbrengen. Boek hiervoor ook een van onze bijzondere overnachtingen. Ga voor Leeuwarden met haar prachtige grachten, bijzondere monumenten en winkelstaten óf kies voor een verblijf nabij Sneek met haar uitgestrekte wateren, gezellige terrasjes en rijke historie. Wat je ook kiest, we beloven je dat het trip wordt om nooit te vergeten

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 32 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Vakantiepark Waterdorp Burdaard
Ruurd Wiersmapaad,,
Burdaard, Nederland
Kaart
Ruurd Wiersmapaad,, Burdaard, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vakantiepark Waterdorp Burdaard ligt in het Friese Burdaard tussen Leeuwarden en Dokkum en is gelegen aan de waterkant. Het spiksplinternieuwe park bestaat uit 5 luxe vakantievilla's. De omgeving biedt veel rust, ontspanning en gezelligheid. In het centrum zijn vele faciliteiten mogelijk zoals, tennisbanen, zwembad, speeltuin, bioscoop, en een theater. Op 16 kilometer van het park ben je in Leeuwarden en met 28 kilometer in Schiermonnikoog. Je verblijft in comfortabele luxe villa's die smaakvol zijn ingericht. De villa is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond bevindt zich een keuken, een knusse woonkamer en één slaapkamer. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer. De openslaande deuren geven je toegang tot het terras met tuinmeubels.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Geen
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Aqua Zoo Friesland

Dierentuinen en aquaria
De Groene Ster 2

AquaZoo Friesland heeft een breed aanbod aan dieren. Sta neus aan neus met zeehonden, laat je omringen door los klauterende dwergapen en wandel over het strand met pinguïns.

Natuurmuseum Fryslan

Musea
Schoenmakersperk 2

Het thema van het museum is de natuur van Fryslân. Drie verdiepingen vol informatie, bijzondere dieren en planten, opdrachten, proefjes, spelletjes en andere verrassingen.

Leeuwarden

Steden
Leeuwarden

Leeuwarden is de trotse hoofdstad van Fryslân! Start- en finishplaats van de Elfstedentocht. Een verrassende stad met een sfeervol en groen centrum waar u heerlijk kunt winkelen

Het Princessehof National Museum of Ceramics

Musea
Grote Kerkstraat 11

De mooiste keramiek is verzameld in Keramiekmuseum Princessehof. Het museum bezit de grootste en meest gevarieerde verzameling Chinees porselein in Nederland.

Blokhuispoort

Bezienswaardigheden
Blokhuisplein 40

De Blokhuispoort; een voormalig Huis van Bewaring en is nu een cultureel bedrijvencentrum in Leeuwarden. Je kunt een rondleiding krijgen en er zijn leuke winkeltjes met creatieve spullen.

Boomsma Museum

Musea
Bagijnestraat 42A

Midden in de binnenstad van Leeuwarden ligt het Boomsma museum. Hier kun je zien hoe de distilleerderij in de jaren dertig was en word je stap voor stap uitgelegd hoe de traditionele kruidenbitter Beerenburger wordt gemaakt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Geen

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau