Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Fletcher Specials
dagen

Verblijf aan het Gooimeer incl. ontbijt en 3-gangendiner

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier
Huizen, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
3 dagen direct aan het Gooimeer in top beoordeeld hotel incl. ontbijt en een 3-gangendiner

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier ligt uniek aan het Gooimeer in de Noord-Hollandse plaats Huizen. De oude haven is helemaal opgeknapt, maar de authentieke sfeer is behouden. Dit gedeelte van Huizen is helemaal aan het opbloeien: restaurants, cafés en een heuse scheepswerf. Het gerenoveerde industriële erfgoed levert een heel mooi beeld op waar je vanuit je hotelkamer van kunt genieten. In de nabije omgeving ligt een bosrijk gebied dat uitnodigt tot heerlijke lange wandel- en fietstochten. Bezoek ook Hilversum, een van de beste winkelsteden van Nederland, of het gezellige en chique plaatsje Naarden. Er even helemaal tussenuit dus, op deze unieke locatie aan het water!

Fletcher Specials
dagen

Verblijf aan het Gooimeer incl. ontbijt en 3-gangendiner

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier
Huizen, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 2-gangendineruit het Fletcher keuzemenu t.w.v. € 24,00 p.p.
  • Hotel direct gelegen aan het Gooimeer
  • Oplaadpunt voor elektrische voertuigen aanwezig
  • Gratis Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek Hilversum, Amsterdam en Muiden
Ontdek de omgeving van Huizen

Hoewel de visserij pas aan het eind van de 17e eeuw één van de hoofdmiddelen van bestaan werd, staat Huizen bekend als voormalig vissersdorp. Voor die tijd waren vooral landbouw en huisnijverheid een belangrijke levensbron. Huizen kreeg in de 14e eeuw haar naam, omdat zij het eerste dorp in het Gooi was dat stenen huizen had. Het leuke stadje is een bezoek meer dan waard. Het ligt midden in de Gooise natuur en is omgeven door bos, heide, water en leuke dorpjes. Dankzij deze vele bezienswaardigheden is er voor een ieder wat wils.

Natuur en cultuur tips

  • Naarder Eng
  • Singer Laren
  • Muiderslot
  • Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
  • PIT Veiligheidsmuseum
  • Het Nederlands Vestingmuseum
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier
Mastspoor 1,
Huizen, Nederland
Kaart
Mastspoor 1, Huizen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het Noord-Hollandse Huizen, ligt Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. Het hotel ligt aan een unieke locatie aan de kop van de oude haven, direct aan het Gooimeer. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een televisie, airconditioning en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je in de ontbijtruimte genieten van een ontbijtbuffet met uitzicht op het water.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Hoogtepunten

City Mall Almere

Shoppen
Schutterstraat 6

City Mall Almere is een winkelcentrum midden in het stadshart van Almere. U vindt hier ruim 120 winkels en horecagelegenheden.

Museum Beeld en Geluid Hilversum

Musea
Media Parkboulevard 1

In museum Beeld en Geluid ontdekt u de wereld van de media en gaat u zelf aan de slag! Loop door de Showdeur als een echte presentator of bekijk en beluister de geschiedenis van Nederlandse popmuziek.

Spakenburg-Bunschoten

Cultuur, Steden
Spakenburg-Bunschoten

Spakenburg-Bunschoten is een voormalig vissersdorp aan de Zuiderzee. De historische bebouwing, de restanten van de Zuiderzeecultuur en oude boerderijen zorgen voor een aantrekkelijke omgeving.

Klederdracht- & Visserijmuseum

Musea, Cultuur
Kerkstraat 20

De collectie omvat meer dan 120 poppen die de historie en tradities in de dracht laten zien. Van originele dooppakken tot huwelijksdracht en rouwkleding.

Oostvaardersplassen

Natuur & Parken
Oostvaardersbosplaats 1

De Oostvaardersplassen vormen het grootste moerasgebied van Nederland. De natuur heeft hier vrij spel. Ontelbare vogels hebben bezit genomen van het gebied. Vooral in de winter geeft dit een spectaculair uitzicht. De honderden Heckrunderen, konikpaarden en edelherten geven het gebied een haast on-Nederlandse aanblik.

Paleis Soestdijk

Cultuur, Bezienswaardigheden
Amsterdamsestraatweg 1

Neem een kijkje in één van de mooiste paleizen. De route voer je vooral door het officiële en eveneens oudste gedeelte van het paleis: de representatieve stijlkamers.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau