Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Fletcher Specials
dagen

Verblijf in een 4*-kasteelhotel in Zuid-Limburg incl. ontbijt en diner

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein
Kerkrade, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 3 dagen in een bijzonder 4*-kasteelhotel in Zuid-Limburg incl. ontbijt en 2-gangendiner

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is prachtig gelegen aan de rand van de Anstelvallei en straalt een vorstelijk allure uit. Je kunt in de omgeving prachtige fiets- en wandeltochten maken en genieten van het Zuid-Limburgse landschap. Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen. Op je hotelkamer kun je vanzelfsprekend genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner en bovendien is de afhaal- en bezorgservice van het hotel exclusief beschikbaar voor jou als hotelgast!

Let op: je overnacht niet in het kasteel, maar in de carréhoeve op loopafstand van het kasteel.

Fletcher Specials
dagen

Verblijf in een 4*-kasteelhotel in Zuid-Limburg incl. ontbijt en diner

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein
Kerkrade, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen in de nabijgelegen, authentieke carréhoeve
  • 2 x uitgebreid ontbijt (op de kamer)
  • 1 x 2-gangendiner uit het Fletcher keuzemenu t.w.v. € 24,00 per persoon
  • Gelegen tussen Maastricht en Aken
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Volledig corona-proof genieten!
  • Tip: ontdek het Zuid-Limburgse landschap met de fiets
Ontdek de prachtige omgeving

Het hotel in Kerkrade biedt de mogelijkheid tot het huren van fietsen en/of e-bikes om de prachtige omgeving te ontdekken. Maak een uitstapje en ga een dagje cultuur snuiven. Een bezoek aan het drielandenpunt mag ook niet ontbreken tijdens je verblijf in Kerkrade. In de nabije omgeving van het hotel is prachtige natuur en cultuur te vinden, zoals bossen, grotten met fossielen, veel kastelen, watermolens, oude boerenhoeven en de Maas. Naast de mooie natuur is er nog veel meer te beleven voor een actiever dagje uit, zoals de bekende dierentuin GaiaZOO. Geen zin om in de rij te wachten? Dan kun je bij de receptie van het hotel terecht voor toegangskaarten!

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein
Kerkradersteenweg 4,
Kerkrade, Nederland
Kaart
Kerkradersteenweg 4, Kerkrade, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is gevestigd nabij Maastricht, in een authentieke Limburgse carréhoeve uit 1713. Dit 4-sterren hotel beschikt over 44 kamers waaronder 13 suites. De comfortabele hotelkamers bevinden zich in de carréhoeve en zijn stuk voor stuk smaakvol en luxueus ingericht. In kasteel Erenstein is een stijlvol restaurant gevestigd waar je in een indrukwekkende ambiance geniet van een heerlijke maaltijd. Bij mooi weer vormt de binnenplaats de ideale plaats voor je diner. Daarnaast beschikt het hotel over een gezellige lounge, een bar met een Limburgs decor en een vergaderzaal.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

GaiaZOO

Gaiaboulevard 1

Reis in één dag de hele wereld over en ontdek vele verschillende dieren. Het is een moderne dierentuin die zich ook richt op educatie over dieren én natuur- en soortenbehoud.

SnowWorld

Outdooractiviteiten
Witte Wereld 1

SnowWorld Landgraaf is de grootste indoorskibaan van Europa. Met vijf pistes en acht liften zijn er bij skihal SnowWorld ontelbare afdalingen mogelijk. SnowWorld is 365 dagen per jaar geopend.

Wereldtuinen Mondo Verde

Natuur & Parken
Groene Wereld 10

Wereldtuinen Mondo Verde is een 25 hectare groot thema- en attractiepark. In dit park worden internationale tuinen getoond met de bijbehorende cultuur.

Aken

Steden
Aken

Aken wordt veel bezocht om zijn waardevolle historische centrum met oude architectuur en de geneeskrachtige warmwaterbronnen. Maar het heeft nog zo veel mee te bieden.

Dom van Aken

Bezienswaardigheden
Domhof 1

De Dom van Aken is een van de beroemdste monumentale bouwwerken van het land. Het is o.a. de kerk waar meer dan 30 Duitse koningen zijn gekroond.

Kasteel Hoensbroek

Bezienswaardigheden, Cultuur
Klinkertstraat 118

Kasteel Hoensbroek is één van de grootste kastelen van Nederland. Het oudste gedeelte van het kasteel, met name de hoge ronde toren, dateert van rond 1360.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau