Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Luxe vakantiehuis op 4*-familievakantiepark in de Dordogne

Village des Cigales
Mauroux, Dordogne, Frankrijk bekijk op kaart
8-, 11-, 15- of 22-daags verblijf in een sfeervol en luxe vakantiehuis in de Dordogne nabij Sarlat

Geniet van een vakantie op 4*-familievakantiepark Village des Cigales in de Dordogne. Verblijf in een sfeervol en modern vakantiehuis die van alle gemakken en comfort voorzien is. Duik in één van de drie zwembaden, neem lekker plaats op het terras van het restaurant met een verfrissend drankje of een ijsje, of sla een balletje op de tennisbaan. Voor kinderen is er een gevarieerd aanbod aan activiteiten zoals een kidsclub. Geen zin om zelf te koken? Bij het restaurant op het park kun je heerlijk eten, of maaltijden afhalen. Het park is gelegen op een heuveltop, waardoor je een prachtig panoramisch uitzicht hebt op de vallei. Bezoek in de omgeving de prachtige historische steden Rocamadour, Cahors of de parel van de Dordogne: het middeleeuwse Sarlat. Daarnaast kun je talloze sportieve activiteiten ondernemen zoals wandelen, fietsen, golfen of kanoën!

Autovakanties
dagen

Luxe vakantiehuis op 4*-familievakantiepark in de Dordogne

Village des Cigales
Mauroux, Dordogne, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 10, 14 of 21 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig uitgeruste luxe vakantiewoning
  • Vakantiepark is gelegen in natuurrijke omgeving
  • Lekker plonsen in 1 van de 3 zwembaden!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de accomodatie
  • Gratis parkeren bij de accomodatie
  • Tips: bezoek Saint-Cirq-Lapopie en de grotten in Padirac
Village des Cigales
Fontaine de Saby,
Mauroux, Frankrijk
Kaart
Fontaine de Saby, Mauroux, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit gezellige 4*-vakantiepark is gelegen in de prachtige streek de Dordogne. Het park beschikt over een restaurant, 3 zwembaden met 3 glijbanen. Het park ligt op een heuveltop, net buiten Mauroux. Je verblijft in een sfeervol vakantiehuis dat geschikt is voor 2 tot 4 personen. Er is een woonruimte met een open keuken. De keuken is voorzien van kookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en waterkoker. De ruime slaapkamer heeft 2 comfortabele eenpersoonsbedden. In de woonkamer is een slaapbank voor 2 personen. De douche heeft een wastafel en een douchecabine. Daarnaast beschikt het vakantiehuis beschikt over gratis Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 7,00 per huisdier per dag
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Château Castelnaud

Bezienswaardigheden
Castelnaud-La-Chapelle

Al sinds de dertiende eeuw komt dit kasteel voor in belangrijke vermeldingen. Hoog boven op een berg prijkt het boven alles uit. Zijn imposante voorkomen zit hem niet alleen in zijn ligging, maar ook in zijn statige uiterlijk. Sinds 1966 behoort het kasteel tot de historische monumenten van Frankrijk

Grotte du Pech-Merle

Bezienswaardigheden
Pech Merle

Vlakbij de plaats Cabrerets in de buurt van de Quercy rivier zijn een paar opmerkelijke grotten te vinden. Naast de druipstenen zijn er ook grotten te vinden met rotstekeningen die dateren uit de prehistorie. Veelal worden hier dieren afgebeeld.

Sarlat

Steden
Place Du Peyrou

Sarlat was ooit de hoofdstad van de streek Périgord. Dit fraaie middeleeuwse stadje kent vele bezienswaardigheden zoals huizen uit de 14e t/m de 18e eeuw, kleine en grote pleinen en poortgewelven. Breng ook zeker een bezoek aan het Place de la Liberté met schitterende gevels en vele terrassen en vergeet de Cathédrale St. Sacerdos niet. Het herbergt tal van historische gebouwen en op zaterdag en woensdag is er een levendige markt waar vele producten uit de streek te koop zijn.

Souillac

Steden
Avenue De Sarlat

Een klein plaatsje, maar wel één waar genoeg te doen is. Ludiek is het marktje dat op vrijdag wordt gehouden. Ook de kathedraal in Souillac is bezienswaardig, terwijl het op een (onverhoopt) regenachtige middag goed toeven is in het unieke Musée de l’Automates.

Rocamadour

Bezienswaardigheden
Rocamadour

Op Lourdes na is dit de meest bezochte bedevaartplaats van Frankrijk. De stad is voornamelijk tegen en op een rots gebouwd. De stad heeft zijn naam te danken aan Sint-Amadour, welke vergeleken wordt met een leerling van Jezus. Deze persoon werd geheel in tact gevonden in een graftombe in de bergwand.

Turenne

Steden
Avenue De Senateur Labrousse

Een middeleeuws plaatsje dat ooit een machtig bolwerk was. Het kasteel dat hoog boven het dorp uittorent, bood namelijk een uitstekend uitzicht over de omgeving. De macht die deze plaats had, zie je nog terug in de gebouwen in dit plaatsje. De prachtige kerk in Turenne mag je zeker niet missen. Deze werd ooit op bevel van de dochter van Willem van Oranje afgebouwd, wat maakte dat Turenne voor altijd een band heeft met de Nederlandse Koninklijke familie.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn exclusief en dienen voor aankomst betaald te worden.
* Borg € 300,00 per appartement
* Parkkosten € 1,30 p.p.p.n.
* Beddengoed € 11,00 per persoon per verblijf
* Schoonmaak + beddenopmaak € 89,- per appartement

  • Waarborgsom: € 300,00 per accommodatie per verblijf (borg)
  • Eindschoonmaak: € 79,00 per accommodatie per verblijf
  • Bedlinnen: € 9,00 per persoon per verblijf
  • Parkkosten: € 1,10 per persoon per nacht
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. De kosten dienen voor aankomst te worden betaald:
* Kinderbed € 2,75 per dag
* Kinderstoel € 2,75 per dag
* Box € 2,75 per dag
* Kinderbadje € 1,50 per dag
* Aankleedkussen € 1,50 per nacht
* Babypakket (kinderbed, -stoel, -bad, aankleedkussen) € 8,50 per dag
* Handdoeken € 9,00 per set van 2
* Theedoeken € 5,00 per set
* Box € 2,50 per dag
* Kinderbadje € 1,00 per dag
* Aankleedkussen € 1,00 per nacht
* Babypakket (kinderbed, -stoel, -bad, aankleedkussen) € 7,50 per dag
* Handdoeken € 8,00 per set van 2
* Theedoeken € 4,00 per set

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 7,00 per huisdier per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau