Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
dagen

Luxe 4*-hotel in hartje centrum van Maastricht incl. ontbijt en 3-gangendiner

Derlon Hotel Maastricht
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in het historisch centrum van Maastricht incl. ontbijt in een Rijksmonument met Romeinse restanten en 3-gangendiner

Geniet 2 of 3 dagen in de bourgondische stad Maastricht. Je verblijft in het luxe 4*-Derlon Hotel Maastricht gelegen aan het Onze Lieve Vrouweplein. Het plein dankt zijn naam aan de Onze Lieve Vrouwe Basiliek, die met haar massieve westwerk het plein domineert. Leuke boetiekjes, vintage winkeltjes en speciaal zaken liggen op een steenworp afstand. Tijdens je verblijf zal je ontbijten in een Rijksmonument met Romeinse restanten. Wandel door de historische binnenstad, ontdek de prachtige architectuur en de bekende bezienswaardigheden, zoals de Sint-Servaasbasiliek en de Sint Janskerk. Maastricht is bij uitstek de ultieme modestad. Om te winkelen breng je een bezoek aan de hippe wijk Wyck of het authentieke Jekerkwartier. Zin in wat avontuur? Breng dan een bezoek aan de Grotten Noord Sint Pietersberg. Na een dag vol nieuwe indrukken schuif je in het restaurant van het hotel aan voor een heerlijk 3-gangendiner!

Steden dichtbij
dagen

Luxe 4*-hotel in hartje centrum van Maastricht incl. ontbijt en 3-gangendiner

Derlon Hotel Maastricht
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen in Deluxe kamer
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijt in een Rijksmonument met Romeinse restanten
  • 1 of 2 x 3-gangendiner (excl. dranken) t.w.v. €35,00 p.p.p.d.
  • Hotel gelegen op het Onze Lieve Vrouweplein
  • Hotel op loopafstand gelegen van het Vrijthof
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een boottocht over de Maas
Tip:

Grotten Noord Sint Pietersberg
Ga op avontuur in de grotten! Onder begeleiding van een professionele gids ga je ondergronds. Je gaat terug in de tijd en het donker tegemoet, luister naar de prachtige verhalen die Maastricht underground je te vertellen heeft. Je ontdekt interessante en oude opschriften die zijn nagelaten door mensen die hier dag in, dag uit werkten. Ontdek de koepel, de schuilplek van de bewoners van Sint Pieter en de kluis.

Sint Servaasbasiliek
In het historische centrum van Maastricht, tussen de drie pleinen: het Vrijthof, het keizer Karelplein en het Henric van Veldekeplein ligt het imposante en monumentale Sint Servaasbasiliek. De kerk is gebouwd op het graf van Sint-Servaas en wordt beschouwd als de oudste kerk van Nederland en een echte eyecatcher. Het indrukwekkende bouwwerk, de driebeukige kruisbasiliek, is grotendeels in romaanse stijl gebouwd en opgetrokken uit kolenzandsteen en mergel.

Derlon Hotel Maastricht
Onze Lieve Vrouweplein 6,
Maastricht, Nederland
Kaart
Onze Lieve Vrouweplein 6, Maastricht, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Derlon Hotel Maastricht ligt midden in het historisch centrum van Maastricht. Het hotel ligt sinds 1870 op het Onze Lieve Vrouwenplein direct naast de Onze Lieve Vrouwen Basiliek en om de hoek van het sfeer- en stijlvolle Stokstraatkwartier waar Frans aandoende steegjes je naar de exclusieve boetieks leiden. Het stijlvolle hotel combineert historische elementen met modern design. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar beneden in de kelder, naast unieke historische souterrain met Romeinse opgravingen. In de brasserie - Louis kun je terecht voor lunch en diner. Brasserie Louis serveert Franse klassieke gerechten met gebruik van verse streekproducten. Het Derlon Hotel Maastricht beschikt over 50 hotelkamer. De standaard Deluxe kamer zijn van alle gemakken voorzien en zijn gelegen aan de binnenzijde van het hotel. De Deluxe kamer beschikt over airconditioning, gratis gebruik van Wi-Fi, een flatscreen-tv, minibar, kluisje en een Nespresso koffiemachine. De badkamer is uitgerust met ligbad/douche, wastafel, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, in omgeving (Onze Lieve Vrouwe Parking van Q-Park)
Parkeerkosten
€ 27,50 p.d.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Geen

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Bisschopsmolen Maastricht

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stenenbrug 3

Midden in het centrum van Maastricht vindt u de Bisschopsmolen. In deze oude en nog steeds draaiende watermolen worden op ambachtelijke wijze broden gebakken.

Helpoort

Bezienswaardigheden
Sint Bernardusstraat 24B

Deze poort uit 1229 is de oudste stadspoort van Nederland. De poort en zijn gebouw hebben eerst dienst gedaan als kruithuis en later als woonhuis en atelier van Jef Schipper.

Maastricht

Steden
Maastricht

Maastricht is een mooie stad met historische panden en hippe design winkels. Neem plaats op één van de vele terrasjes en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Boekhandel Dominicanen

Bezienswaardigheden, Shoppen
Dominicanerkerkstraat 1

De Dominicanenkerk is meer dan 700 jaar oud en de boekhandel in de kerk wordt door velen gezien als één van de de mooiste boekhandels ter wereld.

Stadhuis van Maastricht

Bezienswaardigheden
Markt 78

De Nederlandse architect en kunstschilder Pieter Post heeft het charmante stadhuis aan de Markt ontworpen. Daarbij is de locatie aan de Markt door hem gekozen als 'beste adres'.

Vrijthof

Eten en drinken, Nachtleven
Vrijthof

Het Vrijthof is het grootste en bekendste plein van Maastricht. Je vind hier tal van gezellige terrasjes en restaurants. Tijdens de kerstperiode vind je hier een leuke kerstmarkt.

Kinderkorting

0 tot 2 jaar: 100% 3 tot 12 jaar: 20%

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Geen

Belangrijke informatie

Let op:
Kinderen van 0-2 jaar zijn gratis. Het is mogelijk om een baby bedje te huren, dat kost €12,50 per nacht. Zelf een baby bedje meenemen mag ook.

Parkeren

Ja, in omgeving (Onze Lieve Vrouwe Parking van Q-Park)

Parkeerkosten

€ 27,50 p.d.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24- uurs receptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 8.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau