Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Fletcher Specials
dagen

FLASHDEAL! ⚡ Ontdek kunstenaarsdorp Bergen nabij de kust incl. diner

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke
Bergen, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡ 3 dagen in kunstenaarsdorp Bergen nabij de kust en Alkmaar incl. ontbijt en een diner

Midden in het kunstenaarsdorp Bergen vind je het 4-sterren Hotel-Restaurant Marijke. De afwisselende omgeving biedt veel vertier. Strand, zee, duinen, bossen, heide en uitgestrekte polders liggen verspreid om het schilderachtige dorpje. Naast de prachtige omgeving biedt Bergen zelf ook genoeg bezienswaardigheden zoals diverse musea en kunstmarkten. Daarnaast sta je binnen enkele minuten op het strand.

Let op: deze deal is extra in prijs verlaagd t/m 24 december!

Fletcher Specials
dagen

FLASHDEAL! ⚡ Ontdek kunstenaarsdorp Bergen nabij de kust incl. diner

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke
Bergen, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 2-gangendiner keuzemenu
  • Incl. welkomstdrankje
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij het hotel (tegen betaling)
  • Binnen 15 min. sta je op het strand
  • Gelegen in kunstenaarsdorp Bergen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Alkmaar, Amsterdam en Haarlem
Meer over Bergen

Wie het mystieke Bergen binnenrijdt begrijpt meteen waarom dit van oorsprong een kunstenaarsdorp is. Het gefilterde licht dat door de bomen valt, de lommerrijke lanen en de unieke ligging tussen bos en duin, de inspiratie borrelt als vanzelf op. En dat op slechts drie kilometer afstand van de badplaats Bergen aan zee waar je heerlijk kunt uitrusten op het strand! Wie de Bergense kunst wil bewonderen kan terecht bij Museum Kranenburgh. Hier vind je het werk van kunstenaars die onder de Bergense School vielen, zoals Lucebert, Colnot en Filarski. Zij lieten zich in de afgelopen honderd jaar door dit kustdorp inspireren.

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke
Dorpsstraat 23-25,
Bergen, Nederland
Kaart
Dorpsstraat 23-25, Bergen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Midden in het kunstenaarsdorp Bergen is het Fletcher Hotel-Restaurant Marijke gelegen. De omgeving biedt veel afwisseling: duinen, bossen, heide en uitgestrekte polders liggen verspreid om het schilderachtige dorpje. En wat dacht je van het strand en zee op korte afstand? Fletcher Hotel-Restaurant Marijke heeft diverse faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Een hoog aangeschreven restaurant, brasserie en gezellige bar verzorgen de inwendige mens. Waar de comfortabele kamers van alle gemakken zijn voorzien voor een goede nachtrust. Hotel-Restaurant Marijke in Bergen is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekend of midweek.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 7,50 p.d.
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 p.h.p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Alkmaar

Steden
Almaar

Met zijn prachtige centrum vol monumenten, grachten, winkels, musea, terrassen en natuurlijk de kaasmarkt, heeft Alkmaar alles in zich om voor altijd in je herinnering te blijven.

Zaanse Schans

Bezienswaardigheden
Schansend 7

Langs de Zaan zijn diverse historische molens en huizen in een wijkje bij elkaar gebracht. Langs het water zijn een aantal molens te bezoeken. Zeker een aanrader!

Edam

Steden
Nieuwe Haven

Edam is een stadje uit de 12e eeuw. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten.

Sauna van Egmond

Spa en Wellness
Van Egmondstraat 4

Kom heerlijk vertoeven in Sauna van Egmond. Deze sauna beschikt onder andere over een pepermuntsauna, infraroodsauna, meknes sauna, kleurentherapie sauna, een Turks stoombad, verwarmd zwembad met bronwater en een whirlpool.

Haarlem

Steden, Bezienswaardigheden, Shoppen
Haarlem

In Haarlem is van alles te doen, het gehele jaar door. Ontdek de stad die bekend staat om haar hoogwaardige culturele aanbod en de grote diversiteit aan winkels.

Amsterdam

Steden
Amsterdam

De Nederlandse hoofdstad Amsterdam is uniek in haar soort. De eeuwenoude stad heeft een wereldberoemde grachtengordel met daaraan prachtige authentieke grachtenpanden.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 p.h.p.n.

Belangrijke informatie

Let op!
- Het diner is t/m 17.00 uur in het restaurant, daarna zal het diner plaats vinden op de kamer i.v.m de huidige maatregelen.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 7,50 p.d.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau