Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Ontdek de historische stad Brussel

Value Stay Brussels Expo
Brussel, Brussel, België bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een rustige omgeving van Brussel o.b.v. logies

Wat dacht je van een stedentrip naar Brussel! De Belgische hoofdstad ligt dichtbij en er valt genoeg te ontdekken in deze stad! De stad zit vol cultuur, architectuur en heeft vooral een Bourgondische uitstraling. Met 10 minuten ben je in het historische centrum van Brussel, waar je je ogen uitkijkt! Struin door de stad en waan je even terug in de tijd van de middeleeuwen. Brusselse wafels, Manneken Pis en het Atomium zijn de belangrijkste trekpleisters van deze stad. Maar ervaar ook de gezelligheid op de Grote Markt en ontdek de geheimen van het Belgische bier in het Brouwerij Museum. Winkelliefhebbers halen hun hart op in de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen. Vergeet zeker niet, tijdens je verblijf, om binnen te lopen bij een chocolade winkel en heerlijke bonbons voor thuis mee te nemen!

Stedentrips
dagen

Ontdek de historische stad Brussel

Value Stay Brussels Expo
Brussel, Brussel, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief late check-out tot 13.00 uur t.w.v. €10,00
  • Hotel gelegen nabij de Expo van Brussel
  • Op ca. 3 minuten lopen van de tramhalte Esplanade
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een culturele stadswandeling!
Bezienswaardigheden van Brussel:

De Grote Markt

De Grote Markt is het stralende middelpunt van de stad. Het is een monumentaal plein met het middeleeuwse stadhuis, het Broodhuis en vele gildehuizen met ieder een eigen bijzonder verhaal. Rondom het plein vind je diverse gezellige restaurants en cafés waar je even lekker kunt neerstrijken voor een kopje koffie of misschien wel een lunch of diner!

Manneken Pis

Om de hoek in de Stoofstraat tref je het wereldberoemde beeld Manneken Pis. Het beeld staat hier al bijna vier eeuwen. Het is een plassend jongetje van slechts 58 cm en is op een sokkel geplaatst. Het beeld is uitgegroeid tot één van de beroemdste Belgische en Brusselse monumenten.

Mini-Europa

Maak een reis door Europa, en dat in slechts een paar uur tijd! Niet minder dan 350 maquettes van een ongelooflijke finesse staan er, exacte replica’s van de mooiste monumenten uit de landen van de Europese Unie. Leuk voor jong en oud!

Value Stay Brussels Expo
Luitberg 1,
Brussel, België
Kaart
Luitberg 1, Brussel, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Value Stay Brussels Expo is gelegen in een rustige omgeving, dichtbij het expo gebied van Brussel. Op nog geen 2km afstand ligt Het Atomium, het Warandepark en de Koninklijke Serres van Laken. Het hotel is voorzien van een bar, je maakt gratis gebruik van Wi-Fi en kun je parkeren bij het hotel (tegen betaling). De kamers zijn standaard ingericht en voorzien van een flatscreen-tv, een bureau en een kluisje. De badkamer is uitgerust met een douche en/of een bad, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€10,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Het Atomium

Bezienswaardigheden
Atomiumlaan

Het Atomium, symbool van Brussel en België, is een internationale toeristische trekpleister. Dit unieke staaltje architectuur is de meest populaire attractie van Brussel.

Brussel

Steden
Brussel

Brussel wordt vaak gezien als de hoofdstad van Europa. De stad heeft vele bezienswaardigheden te bieden.

Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen

Bezienswaardigheden, Shoppen, Cultuur
Galerie Du Roi 5

De Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen vormen een complex van 3 met glas overdekte winkelgalerijen in het centrum van Brussel, namelijk de Konings-, de Koninginne- en de Prinsengalerij.

De Kathedraal van Sint-Michel en Sint-Goedele

Cultuur
Sinter-Goedeleplein

De Brusselse Sint-Michiels en Sint-Goedele kathedraal is het toneel van de halve Belgische geschiedenis. Hier werden koningen geboren, gekroond en begraven.

Manneken Pis

Bezienswaardigheden
1000 Brussel

Dit wereldberoemde standbeeldje van een plassend jongetje staat in het centrum van Brussel op de hoek van de Stoofstraat en de Eikstraat.

Grote Markt Brussel

Bezienswaardigheden, Cultuur
Grote Markt

De Grote Markt van Brussel is het centrale plein van Brussel. Het plein staat sinds 1998 op de lijst van het Werelderfgoed van de Unesco.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€10,00 p.n.

Belangrijke informatie

Let op:
Je kunt inchecken vanaf 16:00 uur. Momenteel is er niemand aanwezig bij het inchecken. Je kunt zelf inchecken via een toegangscode die je automatisch ontvang via de e-mail.

Parkeren

Ja

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

I.v.m. covid-19 gesloten, je checkt in via een code die per mail is verstuurd.

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau