Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Campingvakanties
dagen

Geniet in een safaritent in Faßberg in Nedersaksen o.b.v. logies

Camping Sonnenberg
Faßberg, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 4, 5, 8, 11 of 15 dagen in een safaritent in Faßberg in Nedersaksen o.b.v. logies

Geniet met het gezin in de natuurrijke omgeving van het kleine dorpje Faßberg in Duitsland. Met je verblijf in een safaritent op de Camping Sonnenberg, geniet je van alle rust en vrijheid. Op een zomerse dag kun je heerlijk relaxen in de zon of geniet je van veel waterplezier bij het buitenzwembad. Bij de receptie zijn veel verschillende wandel- en fietsroutes beschikbaar waar je de prachtigste wandelingen en fietstochten over de Lüneburgerheide kunt bewonderen. Wil je er een dagje tussen uit? Bezoek dan het veelzijdige centrum van Hannover dat op ca. 100 km afstand van de camping ligt. Het centrum kent veel winkelstraten met terrassen, maar ook bezienswaardigheden die zeker de moeite zijn. 's Avonds geniet je van eigen kookkunsten of breng je een bezoekje aan het restaurant op de camping.

Campingvakanties
dagen

Geniet in een safaritent in Faßberg in Nedersaksen o.b.v. logies

Camping Sonnenberg
Faßberg, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Gelegen bij de Lüneburgerheide
  • Beoordeeld op Zoover met een 8,7!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi op de camping
  • Gratis parkeren bij de camping
  • Tip: bezoek Hannover (ca.100 km)
Camping Sonnenberg
Sonnenberg 3,
Faßberg, Duitsland
Kaart
Sonnenberg 3, Faßberg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping Sonnenberg ligt in een natuurrijke omgeving in het Duitse plaatsje Faßberg. De camping beschikt over een restaurant, buitenzwembad en speeltuin. De safaritenten zijn sfeervol ingericht en voorzien van een terras met luifel, twee slaapcabines en een volledig ingerichte keuken. Je maakt gebruik van de sanitaire voorzieningen op de camping. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij de camping.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Terras
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
Hoogtepunten

Het Heide Park Resort

Attractieparken
Heide Park 1

Het Heide Park Resort is het grootste themapark van Noord-Duitsland met meer dan 40 attracties en shows. hier vind je o.a. Europa's snelste en hoogste houten achtbaan.

Lüneburger Heide

Natuur & Parken
Lüneburger Heide

De Lüneburger Heide is een groot heide- en boslandschap in het noordoosten van Nedersaksen, gelegen in de stedendriehoek Hamburg – Bremen – Hannover.

Serengeti-Park Hodenhagen

Dierentuinen en aquaria
Am Safaripark 1

In het hart van Neder-Saksen, aan de rand van de Lüneburger Heide, vind je Europa's grootste en uniekste safaripark. Het park biedt meer dan 1.500 loslopende wilde dieren in de natuur.

Wildpark Lüneburger Heide

Dierentuinen en aquaria
Wildpark 1

Het wildpark Lüneburger Heide is vlakbij het beschermde natuurgebied Lüneburger Heide gelegen en biedt op een uitgestrekt terrein meer dan 1.000 dieren en aangelegde tuinen.

Hannover

Steden
Hanover

Hannover heeft beslist karakter met een prachtig oud centrum, schitterende tuinen en parken, een heus barok kasteel met tuinen die een beetje aan Versailles doen denken, en geweldige musea en architectuur.

Autostadt Wolfsburg

Bezienswaardigheden
Stadtbrücke

Autostadt is een 25 hectare groot park met daarin vele paviljoens over auto’s en autotechnieken. Ieder merk van de Volkswagen Groep heeft een eigen paviljoen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 50,00 per accommodatie
  • Toeristenbelasting € 3,00 p.p.p.n.
  • Lakenpakket € 5,00 per verblijf
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen bij aankomst te worden voldaan:

  • Kinderset (kinderstoel + campingbedje) € 2,00 per nacht
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 17.30 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau