Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Vakantieparken in Nederland
dagen

Prachtig gelegen recreatiepark in Epe op de natuurrijke Veluwe

Recreatiepark de Veldkamp
Epe, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8 of 15 dagen in een chalet op prachtig recreatiepark in Epe middenin de natuur van de Veluwe

Recreatiepark de Veldkamp is gelegen in Epe op de Veluwe en bevindt zich aan de rand van het natuurreservaat, het Wisselse Veen. Trek zeker de wandelschoenen aan of pak de fiets en maak een mooie tocht! De routes in de directe omgeving zijn echt eindeloos! Door de bossen, maar ook langs de nostalgische dorpjes op de Veluwe. Vergeet onderweg niet een ijsje te halen bij de prijswinnende ijssalon Roberto in Epe. Ook de grotere steden zoals Zwolle, Harderwijk, Apeldoorn en Deventer zijn in minder dan een half uur rijden te bereiken. Ook biedt het park verschillende activiteiten aan, zowel voor kinderen als voor het hele gezin. De activiteiten lopen uiteen van vossenjacht tot familiequiz en van bierproeverij avonden (18+) tot aan pizza bakken.

Vakantieparken in Nederland
dagen

Prachtig gelegen recreatiepark in Epe op de natuurrijke Veluwe

Recreatiepark de Veldkamp
Epe, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig ingericht chalet
  • Fietsverhuur aanwezig op het park
  • Het park is gelegen middenin de natuur
  • Gratis parkeren op het park
  • Tip: bezoek de Hanzesteden Deventer, Zwolle of Harderwijk
  • Tip: bezoek de Apenheul in Apeldoorn
Tips in de omgeving

Cultuur
Wil je tijdens jouw vakantie een dagje cultuursnuiven? In de omgeving van ons park kunt je vele uitstapjes maken naar diverse musea, pittoreske dorpen en nog veel meer. Hier een aantal tips; bezoek de tuinen van Paleis Het Loo in Apeldoorn, Dinoland in Zwolle of De koperen Ezel (ezel- en speelboerderij) in Emst.

Actief en Sportief
Houd je meer van actie? In de omgeving vind je diverse sportieve en actieve activiteiten die je kunt ondernemen; bezoek het sportvliegcentrum vliegveld in Teuge, ga waterskiën/wakeboarden bij recreatieplas Kievietsveld in Emst of beklim een boomparcours bij het Klimbos in Apeldoorn.

Ontspanning
Op zoek naar nóg meer ontspanning tijdens je vakantie? Kom geheel tot rust in één van de wellness resorts ; Wellness Resort De Veluwse Bron in Emst of Thermen Bussloo in Bussloo.

Recreatiepark de Veldkamp
Veldkampweg 2,
Epe, Nederland
Kaart
Veldkampweg 2, Epe, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De receptie van Recreatiepark De Veldkamp is dagelijks geopend (behalve op zondag). Hier kun je terecht om zich in- en uit te checken en voor vragen over jouw vakantiewoning, het park of de omgeving. Ook kun je iedere ochtend bij de receptie terecht voor de krant of folders met prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving. Dankzij het draadloos netwerk heb je in jouw eigen vakantiewoning én overal op het recreatiepark toegang tot het internet. Tickets voor het gebruik maken van het draadloos internet zijn verkrijgbaar bij de receptie. Ook voor kinderen is er op Recreatiepark De Veldkamp genoeg te beleven. Er een verwarmd openlucht zwembad (maximaal 50 cm diep) met een glijbaantje en een apart bassin voor de allerkleinsten. Over het gehele park vind je meerdere speeltuintjes. Het Boshuis biedt uitkomst wanneer het slecht weer is! Hier worden activiteiten tijdens de vakanties georganiseerd. Iedere ochtend kun je vers gebakken broodjes bestellen en heb je 's avonds geen zin om zelf te koken? Kom gezellig naar het Pannenkoekenhuis om een heerlijke pannenkoek te nuttigen!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 27,50 per huisdier per verblijf

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Terras
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

De Veluwse Bron

Spa en Wellness
Viskweekweg 10

Een plek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Tijdens een dagje wellness bij de Veluwse Bron zal het u aan niets ontbreken. Relax in prachtige wellness- en saunafaciliteiten.

Kasteel Cannenburch

Bezienswaardigheden, Cultuur
Maarten Van Rossumplein 4

Oorspronkelijk is Kasteel Crannenburg een middeleeuws kasteel. Tegenwoordig dient het als bezienswaardigheid met de omgeving van het parkbos, weilanden en vijvers.

Pannenkoekenhuis De Boskabouter

Eten en drinken
Elspeterweg 18

Bij Pannenkoekenhuis De Boskabouter eet je heerlijke pannenkoeken. De pannenkoeken worden ambachtelijk bereid volgens een traditioneel Hollands recept met verse ingrediënten.

Noord Veluws Museum

Musea
Winckelweg 17A

Dit kunstmuseum laat je het werk zien van vooral Noord-Veluwse kunstenaars.

Paleis Het Loo 'Buitengewoon open'

Bezienswaardigheden, Cultuur
Koninklijk Park 1

Paleis Het Loo is BuitenGewoon Open. De tuinen, stallen, het paleisdak en de restaurants zijn geopend t/m 30 september. Het Stallenplein is met Kerst open van 15 december t/m 6 januari 2019. Het paleis is tot medio 2021 gesloten.

Masterclass dieren spotten

Natuur & Parken
Koninklijk Park

Lang voordat Alex Plantinga boswachter werd, was hij al verliefd op de Veluwe. Beleef het natuurgebied door zijn ogen en ga samen op zoek naar herten, zwijnen, vossen en meer. De excursie duurt twee uur en kost € 40,00. Zeker de moeite waard!

Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht. De dienen bij aankomst te worden voldaan:
- Eindschoonmaak € 49,95 per accommodatie
- Bedlinnen € 8,00 per persoon

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken kun je contact opnemen met ons service center:
- Kinderstoel € 6,95 per verblijf
- Keukendoekenpakket € 4,50 per stuk

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 27,50 per huisdier per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 17.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.35 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau