Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
dagen

Gloednieuw 4*-hotel in Oberhausen incl. ontbijt en meer!

Arthotel ANA Soul Oberhausen
Oberhausen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3, of 4 dagen in een gloednieuw 4*-hotel in Oberhausen incl. ontbijt en meer!

Oberhausen is dé winkelstad. Vooral bij Nederlanders staat deze stad bekend als een waar winkelparadijs. Oberhausen ligt aan de snelweg A12(NL)/A3(D) en is heel makkelijk te bereiken. Centraal ligt het enorme CentrO, dat het nieuwe hart van de stad vormt en zijn weerga niet kent. CentrO is het grootste winkel- en vrijetijdscentrum van Europa. Natuurlijk is Oberhausen meer dan alleen winkelen. Schloss Oberhausen, tegenwoordig het centrum voor beeldende kunst, heeft niet alleen een uitstekende collectie kunst, maar ook bijzondere tentoonstellingen moderne kunst. Het mooiste aan het kasteel zelf is wellicht de prachtige kasteeltuin. De gezellige Altmarkt van Oberhausen vormt met zijn horeca en dagelijkse markten een levendige plek.

Steden dichtbij
dagen

Gloednieuw 4*-hotel in Oberhausen incl. ontbijt en meer!

Arthotel ANA Soul Oberhausen
Oberhausen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Incl. dagelijks koffiemoment met espresso, cappuccino en meer
  • Gratis fietsverhuur bij het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij het hotel
  • Tip: bezoek Schloss Oberhausen
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Tips

Gasometer Oberhausen
Gasometer Oberhausen is een grote gashouder van 117 meter hoog, die diende als opslagplaats van gas tot 1988. Sinds 1993 is dit industrieel erfgoed een expositiecentrum. De Gasometer ligt tussen het Rhein-Herne-kanaal en CentrO. Wegens renovatie is het gebouw in 2020 gesloten, maar het heropend in de lente van 2021 met een nieuwe expositie. Tot die tijd is het zeker de moeite waard om er een keer langs dit grote gebouw te lopen.

Slinky Springs to Fame
In Kaisergarten is de Slinky Springs to Fame te vinden. Deze ongewone brug is een kunstwerk van Tobias Rehberger en heeft een wilde, onregelmatige uitstraling. Hoewel het Rhein-Herne-kanaal, waarover de brug gespannen is, maar 50 meter breed is, is de brug 406 meter lang door alle bochten en lussen. De brug is omringd met grote ringen en geeft licht in het donker. Deze brug is zeker de moeite waard om overheen te lopen als je in Oberhausen bent.

SEA LIFE Oberhausen
Een leuk uitje voor het hele gezin is SEA LIFE Oberhausen, een van de vele SEA LIFE locaties van Duitsland. In Oberhausen heeft SEA LIFE zo’n 5.000 dieren, die goed te zien zijn door een onderwatertunnel en ondiepe tanks. Er zijn veel verschillende soorten haaien, zeepaardjes, otters en schildpadden. Het park biedt ook ruimte om te spelen. Kinderen kunnen informatieve spellen spelen om van alles te leren over de zeedieren. Het park ligt aan de zuidzijde van het Rhein-Herne-kanaal en is vlak bij bijna alle bovengenoemde attracties. SEA LIFE Oberhausen is goed te bereiken met de auto en ook parkeren is geen probleem. Vanaf de parkeerplaats tot aan de entree van het park ligt een veilig voetpad.

LEGOLAND Discovery Centre
LEGOLAND Oberhausen is een echte aanrader voor gezinnen. Met een LEGO 4D cinema, LEGO miniland en zelfs een pirateneiland is LEGOLAND een uniek uitje. Op het pirateneiland wordt het hele gezin omgetoverd tot piraten op een eiland gemaakt van LEGO. Niet alleen kan er veel gespeeld worden, er is ook genoeg om te leren in LEGOLAND Oberhausen. In miniland zijn enkele bezienswaardigheden uit Oberhausen nagemaakt. Zo staat er in miniland een miniatuur LEGO versie van de Gasometer. Het park is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Arthotel ANA Soul Oberhausen
Paul Reusch Straße 38,
Oberhausen, Duitsland
Kaart
Paul Reusch Straße 38, Oberhausen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Arthotel ANA Soul Oberhausen bevindt zich in het stadscentrum van Oberhausen op 1,2 km van het congrescentrum EventCity Oberhausen, en biedt accommodatie met gratis fietsen, parkeren in de aangrenzende parkeergarage en een bar. Het hotel ligt op ongeveer 3,8 km van het CentrO Oberhausen, op 4,2 km van het Oberhausen Technology Center en op 3,5 km afstand van de König-Pilsener-Arena. De kamers bieden airconditioning, een kledingkast, gratis WiFi en uitzicht op de stad. Alle hotelkamers zijn voorzien van een zithoek. De kamers van Arthotel ANA Soul Oberhausen beschikken tevens over een bureau, een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Het personeel van de 24-uursreceptie spreekt Duits en Engels, en staat altijd voor je klaar. Populaire bezienswaardigheden in de buurt van het hotel zijn het Theater Oberhausen, de kerstmarkt van Oberhausen en het Ebertbad Oberhausen. De dichtstbijzijnde luchthaven is Düsseldorf Airport, die op 31 km afstand van het Arthotel ANA Soul Oberhausen ligt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, parkeren in de aangrenzende parkeergarage
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Oberhausen

Steden
Centroallee 1000

Oberhausen staat bekend om het winkelcentrum CentrO. CentrO is een reusachtig winkelcentrum met meer dan 200 winkel, uitgaansgelegenheden en restaurants.

Kerstmarkt Oberhausen

Kerstmarkt
Oberhausen

Oberhausen staat bekend om haar mooie kerstmarkt! In het zogenaamde 'Oberhausener Weihnachtswald' staan marktkramen en hoge dennenbomen. Daarnaast is er een kerstmarkt van het winkelcentrum Centro.

Legoland Discovery Centre

Attractieparken
Centro-Promenade 10

Oberhausen's meest opwindende attractie heeft 2800 m² om te spelen en te genieten. Lego neemt de kleine ontdekker mee op een kleurrijke reis vol met actie.

De Watertoren in Mülheim

Bezienswaardigheden, Musea
Burgstrasse 70

De watertoren van Mülheim is een monument van de industriële geschiedenis van de Ruhrvallei. De watertoren staat er al meer dan een eeuw en heeft al vele prijzen ontvangen.

SEA LIFE Oberhausen

Dierentuinen en aquaria
Zum Aquarium 1

In het grootste SEA LIFE aquarium van Duitsland zijn meer dan 5.000 zeeschepsels aanwezig in meer dan 50 tanks. Van kwallen tot haaien, van roggen, clownvissen tot de Aziatische dwergotter. Het meest bijzondere is de onderwatertunnel waar je haaien veilig kunt bekijken.

Mülheim an der Ruhr

Steden
Leineweberstrasse 57

Mülheim, het groene hart van het Ruhrgebied! In Mülheim vind je vele winkels, restaurants en cafés. En toch krijg je het gevoel in een klein dorp te zijn.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden

Parkeren

Ja, parkeren in de aangrenzende parkeergarage

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau