Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Sauerland
dagen

Halfpension of all-inclusive light in het hart van de historische stad Soest

Hotel am Wall
Soest, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3, 4, 5 of 6 dagen in Sauerland, in het hart van de historische stad Soest o.b.v. halfpension of all-inclusive light

Geniet in Hotel Am Wall, nabij het centrum van Soest aan de rand van het Sauerland. Het hotel heeft een ideale ligging op loopafstand van het historische centrum. Struin door de bijzondere binnenstad, vol met historische kenmerken. Daarnaast zijn er unieke kunstwerken te bewonderen in verschillende musea in de stad. Breng een bezoek aan het Berhofmuseum, Osthofener Tormuseum en het Wilhelm-Morgner-Haus. Zo kom je alles te weten over de geschiedenis van Soest. Een dagje winkelen tussen de verschillende schilderstraatjes, barretjes en vakwerkhuisjes is ook zeker de moeite waard. In de omgeving van Soest zijn er vele mooie routes beschikbaar om een heerlijke dag in de natuur door te brengen. In de winterperiode kun je genieten van een fascinerend besneeuwd landschap. Wil je helemaal tot rust komen? Breng dan een bezoek aan het thermaalbad in Bad Sassendorf op 6 km vanaf het hotel. 's Avonds bij terugkomst in het hotel geniet je van een heerlijk diner!

Sauerland
dagen

Halfpension of all-inclusive light in het hart van de historische stad Soest

Hotel am Wall
Soest, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner of dinerbuffet
  • Optioneel: onbeperkt dranken zoals, schnaps, jenever, wijn, bier, frisdrank, koffie en thee (18.00 – 22.00 uur)
  • Ideale omgeving voor mooie wandeltochten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een winterwandeling in de omgeving
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat te doen in Soest en omgeving

Soest
De oude stad van Soest heeft heel wat te bieden op het gebied van monumenten, kunst en cultuur, mooie stadsgezichten en de bijzondere stadstuinen. De stadsmuur staat nog voor driekwart overeind, hoewel er nog maar een van de acht poorten bewaard is. In deze Osthofenpoort is nu het stadsmuseum gevestigd.
Iedere maandag vindt er een stadswandeling plaats. De kosten hiervoor bedragen € 5,00 per persoon. Een gids zal je tijdens een 2 uur durende wandeling de mooiste plekken van de stad laten zien.

Möhnesee
Het "Westfaalse meer" zoals de Möhnesee ook wel wordt genoemd en is qua oppervlakte het grootste stuwmeer van het Sauerland en van Europa en ligt aan de voet van het natuurpark Arnsberger Wald. In het voorjaar, als de natuur uit haar winterslaap ontwaakt, is het prachtig aan het meer. Ook in de zomer is het heerlijk genieten aan de strandbaden van de Möhnesee. De Möhnesee ontstond in 1913 en is met meer dan 10 km² wateroppervlakte het grootste stuwmeer van Europa. De stuwmeer in de Möhnesee is het zwaarste bouwwerk in Noordrijn-Westfalen en is 40 meter hoog en 650 meter lang.
Wandelaars kunnen genieten van de regio Möhnesee door middel van de wandelroute Waldroute. Deze verloopt midden door het natuurpark Arnsberger Wald. Voor de recreatieve fietsers zijn er in deze regio vijf speciaal uitgezochte rondfietsroutes, zoals de “Ufer Tour” die helemaal rondom het meer verloopt.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel am Wall
Dasselwall 19,
Soest, Duitsland
Kaart
Dasselwall 19, Soest, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Hotel Am Wall bevindt zich nabij het centrum van Soest. Iedere ochtend staat er in het restaurant een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je hier terecht voor het diner. Voor een ontspannen drankje neem je plaats in de bar of op het terras. Daarnaast beschikt het hotel over een bagage-opslag, een lounge en een fietsenstalling. Tevens maak je gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel. De kamers zijn standaard ingericht en voorzien van een televisie, een telefoon en een zithoek. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 8,00 p.d.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Soest

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur, Steden
Marktstrasse 20A

Soest, een historische stad dat omringd wordt door een indrukwekkende stadsmuur. Je kunt er wandelen en genieten van het prachtige uitzicht over de stad. Ook kun je in Soest verschillende musea en imposante bouwwerken bezoeken.

Warsteiner Brouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Zu Hause Im Waldpark 10

De Warsteiner Brouwerij is één van de grootste zelfstandige brouwerijen in Duitsland. Het boegbeeld is het merk Warsteiner, één van de meest toonaangevende premium pilseners.

Mijnenmuseum in Ramsbeck

Musea
Glück-Auf Str. 3

De Sauerlandse bezoekersmijn staat in Ramsbeck bij Bestwig. Nadat in 1974 de mijn is gesloten is het omgetoverd tot een museum. De Bezoekersmijn bestaat uit een bovengronds gedeelte (het Mijnbouwmuseum) en het ondergrondse stelsel van mijngangen, waar je na het ritje met treintje een rondleiding krijgt. Maak daarna een wandeling op de Berg-Wanderweg ( het mijnbouw-wandelpad).

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 8,00 p.d.

Belangrijke informatie

Let op!
De onbeperkte dranken zoals, schnaps, jenever, wijn, bier, frisdrank, koffie en thee (18.00 – 22.00 uur) zijn alleen inbegrepen bij het all-inclusive light arrangement.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau