Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Verblijf aan de Tsjechische en Duitse grens o.b.v. all-inclusive light

Hotel Almberg
Philippsreut, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 4, 5 of 8 dagen in Beieren aan de Tsjechische en Duitse grens o.b.v. All-inclusive light

Dit hotel ligt in het kleine bergdorp Mitterfirmiansreut, aan de Tsjechische grens. Het hotel wordt omringd door wandelpaden die lopen tussen het Beierse Woud en het Boheemse Woud in het naburige Tsjechië. Na een dag in de buitenlucht kun je ontspannen in de spa van het hotel. Tijdens je verblijf geniet je dagelijks van een heerlijk ontbijtbuffet, een lunchsnack en een 4-gangendiner of dinerbuffet. Het restaurant van het hotel heeft een terras met een spectaculair uitzicht! Geniet hier van een rustig en ontspannen verblijf met het hele gezin!

Autovakanties
dagen

Verblijf aan de Tsjechische en Duitse grens o.b.v. all-inclusive light

Hotel Almberg
Philippsreut, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks een middagsnack
  • Dagelijks 4-gangendiner of buffet
  • Dagelijks onbeperkt water en verschillende sappen (13.00 – 20.00 uur)
  • Dagelijks huiswijn/bier bij het avondeten (18.00 – 20.00 uur)
  • Inclusief gebruik van de wellnessfaciliteiten en het binnenzwembad
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren o.b.v. beschikbaarheid bij het hotel
  • Tip: ideale omgeving voor mooie wandel- en fietsroutes!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 33 dagen voor aankomst

Tips voor tijdens je verblijf

Ontdek de natuur van het Boheemse Woud
Het oerbos van het Boheemse Woud is maar liefst 400 jaar oud! Het bos is gelegen langs de grens van Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië. Het bos bestaand uit beuken, bergsparren, dennen en bruisende beekjes. Er worden vaak reeën en herten gespot. Het Boheemse Woud is een schitterend bosgebied en een paradijs voor wandelaars! Wandel langs een gletsjermeer of ga voor een magnifiek uitzicht vanaf de bergtoppen. Door de ongerepte natuur van het Boheemse Woud lopen verschillende routes, zo is er voor ieder wat wils.

Meer over het Beierse Woud
Het Beierse Woud is het oudste beschermde natuurgebied in Duitsland. De bossen bij de Tsjechische - Duitse grens hebben iets onheilspellends. De pure wildernis en de ondoordringbare stukken oerbos hebben zich de laatste decennia weliswaar vaak ingeruild tegen meer verzorgde naaldbossen, maar toch zijn er nog mooie stukken oerbos overgebleven. De meeste bezoekers wandelen over bewegwijzerde paden door de dichte bossen tot bij het stille water van het Rachelmeer (Rachelsee). De diepdonkere waterspiegel heeft iets griezeligs. Voor fotografen is het meer een schilderachtig natuurfenomeen. Bij de grens met Tsjechië sluit het Beierse Woud aan op het Tsjechische nationale park Sumuva.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 33 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Almberg
Schmelzler Str. 27,
Philippsreut, Duitsland
Kaart
Schmelzler Str. 27, Philippsreut, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Almberg ligt in het centrum van het kleine bergdorp en in het Nationaal Park 'Beierse Woud' in de buurt van Tsjechië (grensovergang op slechts 5 km). In de zomer is dit dorp een rustig wandelparadijs omgeven door ongerepte natuur, in de winter een sneeuwzeker familieskigebied met vijf skiliften en een stoeltjeslift. Het hotel heeft een fantastisch panoramisch uitzicht op een hoogte van 1040m. De comfortabele kamers zijn voorzien van balkon, tv en een koelkast. De eigen badkamer beschikt over een douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Klooster Niedernburg

Bezienswaardigheden
Klosterwinkel 1

Ten oosten van de Domberg, op het laagste deel van de landtong die al in de 2de eeuw v.C. werd bewoond, staat het klooster Niedernburg met zijn kerk. De hoekpijlers van de kerk zijn nog die van de oudere romaanse (1010).

De Stephansdom

Bezienswaardigheden
Domplatz

De Dom St. Stephan in de Duitse stad Passau is een uit 1668 daterende kathedraal. Het is de hoofdkerk van het bisdom Passau.

Passau

Steden
Passau

De bijzondere stad Passau wordt ook wel de drierivierenstad genoemd. De Donau, de Inn en de Ilz komen hier bijeen. De stad is een waar mekka voor de cultuurliefhebber.

Bayerwald-Tierpark Lohberg

Attractieparken
Schwarzenbacher Str. 1A

Een leuke dierentuin voor jong en oud! Je ziet diverse dieren die voornamelijk in het Beierse Woud leven.

Lam in het Beierse Woud

Steden, Eten en drinken, Natuur & Parken
Rosengasse 1

Lam is gelegen in het Beierse Woud op zo'n 6 kilometer van de Tsjechische grens. Met veel restaurantjes is het aan de voet van een van de hoogste bergen van het Beierse Woud gelegen.

Klatovy

Steden
Klatovy

In Klatovy kun je diverse bezienswaardigheden bekijken. Bewonder o.a. de 80 meter hoge Zwarte Toren uit 1559, het Renaissancistische Raadhuis en de de jezuïetenkerk Sint-Ignatius.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.30 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.60 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau