Weekendje weg met de hond?

Mis jij je hond altijd enorm als je op vakantie gaat? Boek dan een weekendje weg met de hond. Tijdens dit weekendje kun je samen met de hond lange wandelingen maken of misschien wel deelnemen aan wedstrijden of andere activiteiten. Bij Weekendjeweg.nl boek je een goedkoop weekendje weg met de hond in hondvriendelijke hotels en appartementen. Niet alleen weet je zeker dat jij en je hond hier met open armen worden ontvangen, je komt misschien ook wel in contact met andere honden en hun baasjes. Wel zo gezellig!

Goedkoop weekendje weg met de honden

Als je een goedkoop weekendje weg met de honden wilt boeken, is het handig om gebruik te maken van ons zoekfilter. Zo krijg je direct een overzicht van alle hotels die huisdiervriendelijk zijn. Vervolgens verdiep je je in de omgeving waar je naar toe wilt. Zo zijn de Veluwe en de Waddeneilanden heerlijke bestemmingen als je wilt gaan wandelen met de hond. Ook de kust is altijd populair bij hondeneigenaren. Zo kan de hond een duik nemen in de zee, lekker ravotten in het zand én kun jij genieten van een welverdiend kopje koffie bij een strandtent.

Cadeautje voor de hond, jezelf of iemand anders die het verdiend

Een goedkoop weekendje weg met de hond is een cadeautje voor de hond, jezelf of iemand anders die wat extra ontspanning verdiend heeft. Bij Weekendjeweg.nl vind je het ideale hotel in Nederland of één van onze buurlanden. Daarnaast heb je de keuze uit hotels met verschillende faciliteiten zoals een spacentrum, zwembad of restaurant. Terwijl de hond lekker uitrust op de hotelkamer, kun jij optimaal tot rust komen. Dat heb je immers wel nodig na die lange wandelingen en leuke activiteiten met je trouwe viervoeter!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal